Πίσω στη Βοήθεια
Πρόσκληση και αφαίρεση συνεργάτη
Για επαγγελματίες
Πρόσθεσε άτομα στην ομάδα σου από την ενότητα ομάδας. Μια δωρεάν ομάδα μπορεί να έχει έως 5 άτομα.
Για πρόσκληση: γράψε το email του συνεργάτη. Παίρνει email με link για να μπει. Ο καθένας βλέπει τις δουλειές που του έχουν ανατεθεί· εσύ βλέπεις τα πάντα.
Για αφαίρεση: αφαίρεσέ τον από την ομάδα. Χάνει την πρόσβαση και το ιστορικό μένει. Οι δουλειές που έκανε, με τα βήματα και τις σημειώσεις του, παραμένουν στα αρχεία σου.
Οι δουλειές που είναι ακόμη ανοιχτές μπορούν να ανατεθούν σε κάποιον άλλον.