返去幫助邀請同事,同移除同事畀老闆喺團隊版面加人入團隊。免費團隊最多 5 個人。邀請嘅方法:輸入同事嘅電郵。佢會收到一封電郵,入面有加入嘅連結。每個同事只睇到分配畀自己嘅工作,你就睇到晒。移除同事:將佢由團隊移走。佢會冇咗存取權,但記錄會留低。佢做過嘅工作,連同步驟同備註,都會繼續留喺你嘅記錄入面。仲未做完嘅工作可以重新分配畀其他人。