Назад на Помоћ
Унеси свој Google CalendarУскоро
За власнике посла
Ако већ водиш послове у Google Calendar-у, Doorvo може да их прочита да исти посао никад не уносиш двапут. Ово је доступно тамо где је Google веза укључена за твој налог.
- Отвори Подешавања на сајту, или Мој посао у апликацији, и изабери „Повежи Google Calendar“.
- Дозволи Doorvo-у да чита твоје догађаје и списак календара. Остави обе кућице означене.
- Изабери из којих календара да увозиш, колико унапред (подразумевано 30 дана) и да ли да увозиш само догађаје који имају локацију (подразумевано укључено, јер послови имају адресу).
- Изабери „Синхронизуј сада“. Видиш поруку као „Увезено 7 послова, 2 ажурирана“. После тога се сам синхронизује отприлике на сваких 15 минута.
Doorvo само чита. Никад ништа не прави, не мења нити брише у твом календару. Не чита описе догађаја нити имена и имејл адресе учесника.
Измена у календару ажурира посао. Посао који си већ започео остаје како јесте. Везу можеш прекинути кад год хоћеш са истог места: Doorvo-у се укида приступ код Google-а и брише се сачувани кључ. Већ увезени послови остају у Doorvo-у.
Детаљи су на страници о приватности.