Doorvofrom GETWAYଆପଣଙ୍କ ମାଗଣା ପେଜ୍ ତିଆରି କରନ୍ତୁ
ମେନୁ

ଆପଣଙ୍କ Doorvo ଖାତା ଡିଲିଟ୍ କରନ୍ତୁ

ଆପଣ ଯେକୌଣସି ସମୟରେ ଆପ୍‌ରେ ବା ୱେବ୍‌ରେ ଆପଣଙ୍କ ଖାତା ଡିଲିଟ୍ କରିପାରିବେ। ଏହି ପେଜ୍ କିପରି କରିବେ ଓ ଆପଣଙ୍କ ତଥ୍ୟର କ'ଣ ହୁଏ ତାହା ବୁଝାଏ।

ଆପ୍‌ରେ

  • Doorvo ଆପ୍‌ରେ ସାଇନ୍ ଇନ୍ କରନ୍ତୁ।
  • ମୋ ବ୍ୟବସାୟ ଖୋଲନ୍ତୁ, ତା'ପରେ ସେଟିଂସ୍।
  • ଖାତା ଡିଲିଟ୍ କରନ୍ତୁ ବାଛନ୍ତୁ ଓ ଆମେ ଆପଣଙ୍କୁ ଇମେଲ୍‌ରେ ପଠାଉଥିବା କୋଡ୍ ଦେଇ ନିଶ୍ଚିତ କରନ୍ତୁ।

ୱେବ୍‌ରେ

  • ଆପଣଙ୍କ ଇମେଲ୍ ସହ doorvo.app/login ରେ ସାଇନ୍ ଇନ୍ କରନ୍ତୁ।
  • ଆପ୍ ମେନୁରେ ସେଟିଂସ୍ ଖୋଲନ୍ତୁ।
  • ଖାତା ଡିଲିଟ୍ କରନ୍ତୁ ବାଛନ୍ତୁ ଓ ଆମେ ଆପଣଙ୍କୁ ଇମେଲ୍‌ରେ ପଠାଉଥିବା କୋଡ୍ ଦେଇ ନିଶ୍ଚିତ କରନ୍ତୁ।

ଯଦି ଆପଣ ସାଇନ୍ ଇନ୍ କରିପାରୁନାହାନ୍ତି

ଖାତାର ଇମେଲ୍ ଠିକଣାରୁ, ସହାୟତା କେନ୍ଦ୍ରର ଯୋଗାଯୋଗ ଫର୍ମ ମାଧ୍ୟମରେ ଆମକୁ ଅନୁରୋଧ ପଠାନ୍ତୁ। କିଛି ଡିଲିଟ୍ କରିବା ପୂର୍ବରୁ ଆମେ ନିଶ୍ଚିତ କରିବୁ ଯେ ଏହା ଆପଣ।

କ'ଣ ଡିଲିଟ୍ ହୁଏ

  • ଆପଣଙ୍କ ସାଇନ୍-ଇନ୍, ଆପଣଙ୍କ ସେସନ୍ ଓ ଆପଣଙ୍କ ପୁଶ୍ ବିଜ୍ଞପ୍ତି ଟୋକେନ୍।
  • ଆପଣଙ୍କ ପ୍ରୋଫାଇଲ୍ ଓ ଆପଣଙ୍କ ବୁକିଂ ପେଜ୍।
  • ଆପଣଙ୍କ ଗ୍ରାହକ, ବୁକିଂ, କାମ, ନୋଟ୍ ଓ ଫଟୋ, ଯଦି ଆପଣ ବ୍ୟବସାୟ ମାଲିକ ଓ ଟିମ୍‌ରେ ଆଉ କେହି ନାହାନ୍ତି। ଯଦି ଆପଣଙ୍କ ଟିମ୍‌ରେ ଅନ୍ୟମାନେ ଏବେ ବି ଅଛନ୍ତି, ପ୍ରଥମେ ସେମାନଙ୍କୁ ହଟାନ୍ତୁ।
  • ଯଦି ଆପଣ ମାଲିକ ନୁହଁନ୍ତି ବରଂ ଟିମ୍ ସଦସ୍ୟ, କେବଳ ଆପଣଙ୍କ ନିଜ ସଦସ୍ୟତା ଓ ବିବରଣୀ ହଟାଯାଏ; ବ୍ୟବସାୟ ତା'ର କାମଗୁଡ଼ିକ ରଖେ।

ଆଇନଗତ କାରଣରୁ ଆମେ କ'ଣ ରଖୁ

  • ଆଇନଗତ, ଟିକସ ଓ ହିସାବ ଦାୟିତ୍ୱ ପୂରଣ ପାଇଁ ଆମକୁ ରଖିବାକୁ ପଡ଼ୁଥିବା ରେକର୍ଡ।
  • ସୁରକ୍ଷା ଓ ଅଡିଟ୍ ଲଗ୍, ସେବାକୁ ସୁରକ୍ଷିତ ରଖିବା ଓ ଅପବ୍ୟବହାର ରୋକିବା ପାଇଁ ସୀମିତ ସମୟ ପର୍ଯ୍ୟନ୍ତ ରଖାଯାଏ।
  • ଆନାଲିଟିକ୍ସ ଘଟଣା ବ୍ୟକ୍ତିଗତ ତଥ୍ୟ ବିନା ସଂଗ୍ରହ ହୁଏ ଓ ରହିଯାଏ।
  • GETWAY ରେ ଥିବା ତଥ୍ୟ ଡିଲିଟ୍ ହୁଏ ନାହିଁ: GETWAY ଏକ ଅଲଗା ସେବା। ତାହା ଡିଲିଟ୍ କରିବାକୁ, GETWAY ଆପ୍‌ରେ ଖାତା ଡିଲିଟ୍ ବ୍ୟବହାର କରନ୍ତୁ।

ସମୟ

ଡିଲିଟ୍ ତୁରନ୍ତ ଆରମ୍ଭ ହୁଏ। ବ୍ୟାକଅପ୍‌ରେ ଥିବା କପି ବ୍ୟାକଅପ୍ ମିଆଦ ଶେଷ ହେଲେ ହଟିଯାଏ। ସଠିକ୍ ରଖିବା ଅବଧି ଆଇନଗତ ଯାଞ୍ଚ ପରେ ଅନ୍ତିମ ଗୋପନୀୟତା ବିଜ୍ଞପ୍ତିରେ ସ୍ଥିର ହେବ।

କୌଣସି ବ୍ୟବସାୟ ମାଧ୍ୟମରେ ବୁକ୍ କରିଥିବା ଗ୍ରାହକ

ଆପଣଙ୍କ ବୁକିଂ ବିବରଣୀ ଆପଣ ଯେଉଁ ବ୍ୟବସାୟ ସହ ବୁକ୍ କରିଥିଲେ ତାହାର। ସେହି ବ୍ୟବସାୟକୁ ସେଗୁଡ଼ିକ ଡିଲିଟ୍ କରିବାକୁ କୁହନ୍ତୁ, ବା ସହାୟତା କେନ୍ଦ୍ରର ଯୋଗାଯୋଗ ଫର୍ମ ମାଧ୍ୟମରେ ଆମକୁ ଅନୁରୋଧ ପଠାନ୍ତୁ।