Doorvofrom GETWAYLag din gratis side
Meny

Slett Doorvo-kontoen din

Du kan slette kontoen din når som helst, i appen eller på nettet. Denne siden forklarer hvordan, og hva som skjer med dataene dine.

I appen

  • Logg inn i Doorvo-appen.
  • Åpne Min bedrift og deretter Innstillinger.
  • Velg Slett konto og bekreft med koden vi sender deg på e-post.

På nettet

  • Logg inn på doorvo.app/login med e-postadressen din.
  • Åpne Innstillinger i appmenyen.
  • Velg Slett konto og bekreft med koden vi sender deg på e-post.

Hvis du ikke kan logge inn

Send oss en forespørsel via kontaktskjemaet i hjelpesenteret, fra e-postadressen til kontoen. Vi bekrefter at det er deg før vi sletter noe.

Hva som slettes

  • Påloggingen din, øktene dine og push-varseltokenene dine.
  • Profilen din og bookingsiden din.
  • Kundene, bestillingene, jobbene, notatene og bildene dine, hvis du er bedriftseieren og ingen andre er med i teamet. Hvis andre fortsatt er med i teamet, må du fjerne dem først.
  • Hvis du er teammedlem og ikke eier, fjernes bare ditt eget medlemskap og dine egne opplysninger; bedriften beholder jobbene sine.

Hva vi beholder av juridiske grunner

  • Opplysninger vi må beholde for å oppfylle juridiske plikter, skatteplikter og regnskapsplikter.
  • Sikkerhets- og revisjonslogger, lagret i begrenset tid for å beskytte tjenesten og hindre misbruk.
  • Statistikkhendelser samles inn uten personopplysninger og blir liggende.
  • Data i GETWAY slettes ikke: GETWAY er en egen tjeneste. For å slette dem bruker du kontosletting i GETWAY-appen.

Tidsrom

Slettingen starter med en gang. Kopier i sikkerhetskopier fjernes når sikkerhetskopiene utløper. Nøyaktige lagringstider fastsettes i den endelige personvernerklæringen etter juridisk gjennomgang.

Kunder som har bestilt via en bedrift

Bestillingsopplysningene dine tilhører bedriften du bestilte hos. Be bedriften slette dem, eller send oss en forespørsel via kontaktskjemaet i hjelpesenteret.